088 - 86 59 399 ma-vr 09-22u
be commerce thuiswinkel waarborg
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Schrijf IN en WIN!

IKenIK.nl | WIN EEN COMPLEET OPGEMAAKT WIEGJE! - [AFGELOPEN]

Gedurende de NegenMaandenBeurs (25 febr t/m 1 mrt) pakken we groots uit! En wanneer wij zeggen 'groots'... We lanceren tijdelijke kortingsacties, een mega-sale, beursknallers, weggeefacties en deze fantastische winactie!

Wanneer je hieronder je gegevens invult, dan maak je kans op een prachtig wieg. Maar dat is niet alles... We maken het wiegje ook helemaal voor je op met de mooiste lakens, dekens en accessoires! Dit doen we ook nog eens met allemaal Koeka producten! De waarde van deze set loopt daarmee op tot ruim over de € 350,-. Om te zorgen dat het in elke kamer past, zorgen we voor moderne, neutrale kleuren. Het wiegje zelf is wit van kleur.

Tip ook je vriendinnen, familie, kennissen om deel te nemen aan deze actie! De actie loopt door t/m 1 maart. Op 2 maart maken we de winnaar bekend!Ja Nee
 Ja, ik doe mee met de actie en ontvang minimaal één nieuwsbrief van IKenIK.nl.
      Uiteraard kunt u zich na de eerste mailing uitschrijven.