088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

4moms

4moms

9 producten

Little Indians

Bij IKenIK.nl vindt u alle 4moms wipstoelen, zoals de MamaRoo, BounceRoo of de RockaRoo wipstoel. Daarnaast zijn er nog de 4moms kinderstoelen verkrijgbaar. Je geniet bij de wipstoelen van handigheidjes die je bij geen enkele ander product tegenkomt. Al deze extra’s geven veel gemak en plezier.

Natuurlijke wiegbewegingen
Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. Het mooie van de 4moms mamaRoo is dat het deze beweging automatisch / machinaal nabootst! Zo ook het bekende autoritje maken om je huilende kindje te kalmeren is niet meer nodig. Zet je de mamaRoo op ‘autorijden’, dan denkt je kindje dat het in de auto ligt.

Aansluiting MP3-speler
Het is ook mogelijk om natuurgeluiden uit de speakers van de mamaRoo te laten komen, dat werkt heel kalmerend. Tevens kan je een eigen MP3 Speler aansluiten, om zo eigen muziek, klanken of stemmen af te spelen. Bijvoorbeeld vanaf de telefoon. 

IKenIK.nl & 4moms
IKenIK is bekroond met het Thuiswinkel Keurmerk en tevens winnaar van een Thuiswinkel Award in de categorie Baby en Kind. Mensen hebben massaal op ons gestemd. Wij hebben mede dankzij onze klanten deze prijs gewonnen en dat vinden we een groot compliment. Klanten beoordelen IKenIK tot op de dag van vandaag nog steeds als uitstekend op basis van duizenden reviews!

Profiteer standaard van stapelkorting vanaf € 99,-. Ook goed te weten; wilt u het product eerst zien en dan pas betalen? Dat kan gratis met Afterpay! Daarnaast kunt u betalen met talloze andere betaaldiensten zoals Paypal, IDEAL en Creditcard.