088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Aerosleep

Aerosleep

37 producten
Heerlijk en veilig slapen met de Aerosleep producten van IKenIK.nl

Over Aerosleep:

IKenIK.nl beschikt over een ruim aanbod met Aerosleep producten. De matrassen zijn veruit het meest bekend. Door onze goede inkoopcondities kunnen we u verzekeren van een zeer scherpe prijs en met het merk Aerosleep verzekerd u zichtzelf in elk geval van een uitstekende kwaliteit! Aerosleep is namelijk een fantastisch merk dat ervoor zorgt dat je kind veilig en hygiënisch slaapt.

Veiligheid voor alles
Aerosleep beschikt over speciaal beddengoed en unieke matrasjes, waar baby's en kinderen veilig op kunnen slapen. Alle artikelen zijn voorzien van een speciale 3D structuur, ofwel een honinggraadstructuur waardoor lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd. Zo wordt verstikkingsgevaar tot een minimum beperkt. Zelfs voor buikslapertjes.
 
Ruim assortiment van Aerosleep
Matrasjes, hoeslakens, kussenslopen; Aerosleep biedt een enorm assortiment producten. Dit alles in diverse soorten en maten, ook voor wieg en ledikant. Alle Aerosleep producten kunnen overigens op 60 graden gewassen worden.  

IKenIK is bekroond met de 2013 Thuiswinkel Award in de categorie Baby en Kind. Mensen hebben massaal op ons gestemd. Wij hebben mede dankzij onze klanten deze prijs gewonnen en dat vinden we een groot compliment. Klanten beoordelen IKenIK als uitstekend met een 9.2 (uit 10) op basis van duizenden reviews!