088 - 86 59 399 ma-vr 09-22u
be commerce thuiswinkel waarborg
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Baby Dutch

25 producten
Baby Dutch is een merk dat zich richt op de voetjes van uw baby van 0 tot 24 maanden oud. Baby Dutch streeft er naar om uw baby zo goed mogelijk op zijn gemak rond te laten lopen en kruipen.

 

Over Baby Duch:

Baby Dutch is een merk dat zich richt op de voetjes van uw baby van 0 tot 24 maanden oud. Baby Dutch streeft er naar om uw baby zo goed mogelijk op zijn gemak rond te laten lopen en kruipen. Uw baby moet er natuurlijk ook nog leuk bij lopen en dit kan met de diverse prints op de slofjes van Baby Dutch! Baby Dutch doet het net op een andere manier. Het streeft er naar op kwalitatief goede producten af te leveren die niet alleen leuk bij uw baby staan, maar ook nog eens lang mee gaan. Het merk ontwerpt en produceert haar producten geheel zelf.

Baby Dutch is opgezet in 2007 en is sterk aan het groeien in de afgelopen jaren. Zo zijn ze beschikbaar in Nederland, Duitsland, België en in talloze webshops. Naast de groeiende verkooppunten blijf de collectie ook groeien. Zo kunt u diverse producten van Baby Dutch in onze webshop vinden.

De voetjes van uw pasgeboren kindje moeten met de grootste zorg behandeld worden, daarom moeten de eerste schoentjes van uw kindje moeten soepel en zacht zijn zoals die van Baby Dutch. Een goed begin kan ook leuk zijn. Een goed begin, begint bij baby slofjes van Baby Dutch.

IKenIK is bekroond met de 2013 Thuiswinkel Award in de categorie Baby en Kind. Mensen hebben massaal op ons gestemd. Wij hebben mede dankzij onze klanten deze prijs gewonnen en dat vinden we een groot compliment. Klanten beoordelen IKenIK als uitstekend met een 9.2 (uit 10) op basis van duizenden reviews!