088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

BiBs

BiBs

31 producten

 

BiBs Fopspenen op IKenIK.nl

Bekijk hier de handige fopspenen van het merk BiBs. Deze fopspenen zijn al bijna 50 jaar op de markt en zijn weer helemaal hip! Het retro design in combinatie met uitstekende kwaliteit maakt deze speen tot dé hit van dit moment. Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber. Het is heel erg zacht en flexibel en voelt ook heel erg natuurlijk aan. Deze spenen zijn gemaakt om de zuigreflex van de kindjes te ondersteunen. 

De vorm van de speen bootst een borst na en voelt daardoor veilig en vertrouwd. We noemen deze vorm de kersvorm. Goed om te weten is dat het schildje rond is, maar weg buigt van het gezichtje en daardoor komt er ook lucht rond de gevoelige huid rond de mond. Dit verkleint de kans op eventuele irritatie. Uiteraard zijn de BiBs fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. De spenen zijn getest en geschikt bevonden volgens de Europese wet- en regelgeving.

 

Bestel nu uw BiBs Fopspenen bij IKenIK:


IKenIK is de hipste baby- en kinderwinkel van Nederland. Alle bestellingen vanaf € 20,- zal IKenIK.nl GRATIS voor u verzenden naar Nederland en België. Alle bestellingen vervoeren we met gerenommeerde  vervoerders zoals Post NL. IKenIK.nl levert vanuit haar eigen voorraadmagazijn. Hierdoor is IKenIK in staat is om het grootste deel van haar assortiment de volgende dag bij u thuis te leveren! Bij elk product vertellen we u precies wat de levertijd is. Mocht dit onverhoopt (om welke reden dan ook) niet gaat lukken, dan neemt de klantenservice van IKenIK vooraf contact met u op.