088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam

23 producten

Flow Amsterdam is een Nederlands merk dat vrolijke producten maakt voor kinderen en de kinderkamer. Alle producten zullen zorgen voor een lach op het gezicht van zowel kindjes als hun ouders, doordat ze makkelijk in gebruik zijn en helpen om het leven een stukje makkelijker te maken. Bovendien laten de producten zien dat stijlvol en praktisch heel goed gecombineerd kunnen worden. Op IKenIK vind je de hele collectie van Flow Amsterdam, welke bestaat uit rookmelders, nachtlampjes, knuffels met hartslag en slaaptrainers.

Flow Amsterdam rookmelders 
Flow Amsterdam is begonnen met creatieve rookmelders voor de kinderkamer. Deze rookmelders onderscheiden zich door hun stijlvolle uiterlijk en laten hiermee zijn dat veiligheid en stijl een hele goede combinatie zijn.

Flow Amsterdam nachtlampjes 
Naast rookmelders heeft Flow Amsterdam veel verschillende soorten nachtlampjes. Kies je voor een walvis, een uiltje, een hertje of toch een vosje? Ze zijn allemaal even schattig en zullen de kinderkamer de juiste sfeer geven. De nachtlampjes veranderen van kleur als je deze aanraakt en gaan na 15 minuten vanzelf uit. Maar als je het lampje de hele nacht wilt laten branden kan dat ook!

Design Flow Amsterdam
Het design van Flow Amsterdam is erg origineel. Het merk besteedt veel aandacht aan het design. Flow Amsterdam kijkt naar wat kinderen mooi vinden en combineert dat met rookmelders, verlichting en andere Flow Amsterdam producten.

IKenIK & Flow Amsterdam
Alle bestellingen vanaf € 20,- worden helemaal gratis verzonden. Dat geldt uiteraard ook voor alle producten van Flow Amsterdam. De meeste producten van dit merk zijn tevens uit voorraad leverbaar. Dat wil zeggen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag al in huis.

Bekijk de collectie op IKenIK en Flow Amsterdam zal zorgen voor een lach op je gezicht!