088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Garantie

Terugzenden binnen de garantietermijn
Alle producten op onze site vallen onder de garantie van het betreffende merk. Indien een artikel defect raakt tijdens de garantieperiode dan kunt u deze aan ons retourneren. Vraag een retournummer aan via info@ikenik.nl en geef duidelijk aan waar het om gaat en wij nemen het in behandeling.

Wettelijke garantie
Uiteraard geldt bij ons altijd de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Eigen garantie
Onze eigen garantietermijn verschilt per product. In enkele gevallen staat dat op de website genoteerd, maar uiteraard kunt u dat desgewenst ook bij ons opvagen via info@ikenik.nl. Wanneer onze eigen garantie langer is dan de wettelijke garantie, dan is dat uiteraard in het voordeel van de klant. Wanneer de eigen garantie korter is dan de wettelijke garantie, dan houden we uiteraard de langste garantietermijn aan voor de klant.

Uitgesloten van garantie
Natuurlijk stellen onze leveranciers eisen aan hoe een product is behandeld als je aanspraak wilt maken op de garantie. In de volgende gevallen is een product in ieder geval uitgesloten van garantie: schade door vallen of stoten en overige van buitenaf komende oorzaken zoals zon, waterschade of schade door zand. Ook als het product duidelijk is verwaarloosd dan wel onvoorzichtig of onjuist is gebruikt, behandeld en/of onderhouden.

Artikel defect of beschadigd bij aflevering
Als een artikel bij aflevering al beschadigd of defect is, neemt u dan direct contact met ons op. Wij nemen het in behandeling en u ontvangt een nieuw exemplaar.

Voorwaarden extra garantie
· Het product/artikel was defect/beschadigd bij ontvangst.
· U heeft binnen 3 dagen na ontvangst contact met ons opgenomen.
· Product is nog niet uitvoerig gebruikt
· Stuur bij voorkeur het product aan ons terug in de originele en ongeschonden doos of fabrieksverpakking.
· Inclusief alles wat bij het product in de verpakking zat toen u deze ontving. Stuur nooit een product zomaar terug. Neem altijd eerst contact met ons op!