088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Geboortelijstje

Maak een geboortelijstje
Bekijk mijn geboortelijstje
Bekijk alle openbare geboortelijstjes

Bekijk hier een checklist met alle benodigdheden in de kraamtijd

 

Met het IKenIK geboortelijstje maak je het je familie en vrienden een stuk makkelijker bij het geven van een kraamcadeau en niet geheel onbelangrijk, je ontvangt kraamcadeaus geheel naar jouw smaak en wensen ;-)

Hoe werkt het?

1. Maak een account aan via Maak een geboortelijstje en vul de benodigde gegevens in.
2. Je kunt via Mijn account  het geboortelijstje persoonlijk maken met een welkomsttekst en/of een foto/echo van je kindje.
3. Nu kun je beginnen met winkelen en ieder product met de button “Toevoegen aan geboortelijstje” aan je geboortelijst toevoegen.

Wanneer je klaar bent bekijk je jouw geboortelijstje. Je kunt het geboortelijstje altijd bekijken en bewerken. Met de optie “Deel jouw geboortelijstje” kun je het geboortelijstje via e-mail delen met je familie en vrienden. Je hebt de mogelijkheid het lijstje publiek te maken zodat deze voor iedereen toegankelijk is, of je kunt deze afschermen met een wachtwoord. Een lijstje blijft altijd houdbaar/geldig, totdat je het zelf beëindigd/opzegt. 

Handig! Het geboortelijstje wordt automatisch bijgewerkt zodra iemand een product van het lijstje koopt. Zo voorkomen we dat je een cadeau twee keer ontvangt. Zijn nog niet alle producten van het lijstje aangekocht, dan maakt dat natuurlijk niets uit (het is niet nodig dat u dan zelf de overgebleven artikelen moet kopen).

Tip! Plaats de link of ID van je geboortelijstje ook op het geboortekaartje

 

Voorbeeld van een Geboortelijstje

 

Geboortelijstje