088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

KipKep

KipKep

21 producten

KIPKEP is hip & happening en nieuw op IKenIK.nl.

KIPKEP

is hip & happening. Het is een mooi en modern merk. Én verkrijgbaar bij IKenIK.nl. Wij leveren KIPKEP supersnel, goedkoop en netjes verpakt. 

KIPKEP staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. Uitblinkend in looks en gebruiksgemak. Design, kleur, mode, techniek en innovatie, ontwikkeld dóór jonge ouders, vóór jonge ouders. Dat merk je echt terug in de artikelen.

Kipkep maakt het verzorgen van baby's een stuk eenvoudiger

maar vooral: nóg veel leuker. KIPKEP is een merk waarmee je daarnaast ook nog eens graag gezien wilt worden. Samen met KIPKEP zijn we voortdurend op zoek naar functionele producten van hoge kwaliteit, die het leven van ouder en kind makkelijk maken. We presenteren nu alvast deze toppers: de Feedi, de Bib, de Napper Luieretui, het Napper Verschoonmatje, de Blenker Baby, Blenker Kid, Blenker XL en de Blenker washand en onze paradepaardje: de Woller.  

Alle KIPKEP producten zijn door hen zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. KIPKEP werkt zoveel mogelijk natuurvriendelijk en is gegarandeerd kinderarbeidvrij.