088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Over ons

IKenIK.nl | Al 10 jaar de leukste en hipste!

We profileren ons als de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland en zijn daarmee veel meer dan alleen een goede webshop. IKenIK is één van de snelst groeiende webshops van Nederland en dat hebben we te danken aan al onze tevreden klanten! Wij zijn pas tevreden wanneer er een meer dan brede glimlach op het gezicht van elke klant staat.

Ruim 99,5% procent van al onze klanten beoordeeld onze winkel en service met een 8 of hoger, op eKomi! Dit is een rapportcijfer waar we trots op zijn, maar wat we elke dag proberen te verhogen. Dit doen we door kwaliteit, service en snelheid centraal te stellen bij al onze dagelijkse werkzaamheden. Ondanks de groei die we hebben doorgemaakt (in 5 jaar tijd zijn we 500% gegroeid) is de bedrijfscultuur van IKenIK niet veranderd. Wij zijn een flexibele onderneming die zich kenmerkt door een platte structuur waarbinnen veel ruimte is voor initiatief. Ook voor jullie als klant van IKenIK.nl.

Onze klanten hebben ons beloond door massaal op ons te stemmen, waardoor we de Thuiswinkel Award hebben gewonnen in de categorie Baby- en Kind! Dit heeft ons nog meer motivatie gegeven om ons nog verder te onderscheiden op het gebied van klantenservice. Mogen wij de komende jaren ook een glimlach op uw gezicht toveren?

Een prettige dag gewenst! 

Team IKenIK.nl ;-))