088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Polydaun

Polydaun

26 producten

Polydaun

Bij IKenIK.nl vindt u Polydaun dekbadden voor zowel hele kleine kinderen als voor volwassenen. De dekbedden van Polydaun zijn warm aan te bevelen, vanwege de uitstekende kwaliteit. 

Polydaun since 1962
Het Zweedse Polydun is in 1962 begonnen als één van de eerste Europese ondernemingen die slaapzakken op de markt bracht. Dochter Polydaun, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, is zo succesvol dat het uiteindelijk verzelfstandigt.

Polydaun dekbed
Polydaun zit niet stil en komt al snel in Nederland met een compleet nieuw product: het dekbed. Een innovatie die een enorme evolutie betekent in slaapcomfort. Binnen enkele jaren groeit Polydaun uit tot de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel dekbedden.

IKenIK.nl & Polydaun
IKenIK is trots op het Polydaun assortiment en beveelt het haar klanten van harte aan. IKenIK.nl is bekroond met het Thuiswinkel Keurmerk en tevens winnaar van een Thuiswinkel Award in de categorie Baby en Kind. Mensen hebben massaal op ons gestemd. Wij hebben mede dankzij onze klanten deze prijs gewonnen en dat vinden we een groot compliment. Klanten beoordelen IKenIK tot op de dag van vandaag nog steeds als uitstekend op basis van duizenden reviews!

Profiteer standaard van stapelkorting vanaf € 99,-. Ook goed te weten; wilt u het product eerst zien en dan pas betalen? Dat kan met Afterpay! Daarnaast kunt u betalen met talloze andere betaaldiensten zoals Paypal, IDEAL en Creditcard.