088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Puckababy

Puckababy

42 producten

We. Design. Sleep. | IKenIK is officieel verkooppartner van Puckababy!

We. Design. Sleep. | IKenIK is officieel verkooppartner van Puckababy!

We.
IKenIK.nl is officieel verkoper van dit gerenommeerde merk. Alle Puckababy producten worden vervaardigd van eersteklas materialen, en onderworpen aan de strengste eisen voor babyveiligheid. Met functionele, fraai vormgegeven producten weet Puckababy zich in kwaliteit en klasse te onderscheiden. Wij zijn trots op ons dealerschap.

Dit Nederlandse merk is inmiddels uitgegroeid tot een totaal-slaap-concept van 0 tot 7 jaar. Wereldwijd genieten talloze kinderen en hun ouders nu een gezonde nachtrust dankzij de slaapoplossingen van Puckababy.

Design.
We adviseren ouders van kindjes in de leeftijd 0-6 maanden om kennis te maken met de inbakerslaapzakjes. Gebaseerd op het vroegere inbakeren, maar vertaald naar de behoeftes van jonge, moderne ouders. Dit kindvriendelijke slaapzakje, dé Puckababy, is inmiddels een heus begrip en is het beste te omschrijven als een milde variant op inbakeren en bleek een enorm succes. Ouders én artsen zagen het als de nieuwe manier van slapen waarin de baby weer rust kon vinden.

Geïnspireerd door de vraag vanuit de ouders zelf naar opvolgproducten, is Puckababy unieke lifestyle-oplossingen blijven ontwerpen. Inmiddels staat er een totaal concept van 0 – 7 jaar. Volledig toegespitst op goed slapen, veiligheid en design.

Sleep.
Vanuit de basisbehoefte dat slaap onmisbaar is, is het de missie van Puckababy om producten te ontwerpen die baby’s, peuters en kleuters goed doen doorslapen. Met een complete collectie van wiegje tot wikkeldoek tot slaapzakken en luxe accessoires, hebben de mooie producten van Puckababy een oersolide plekje in de markt en bij velen thuis gekregen. Met dank aan al die ouders die ons hun vertrouwen schonken en wij hen hun nachtrust.