088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Puckababy

Pyjama's & Rompertjes

4 producten

We. Design. Sleep. | IKenIK is officieel verkooppartner van Puckababy!

Puckababy Slaapkleding

"Wat moet ik mijn kindje aandoen in de slaapzak", een veel gestelde en terechte vraag van ouders. Een veilige warmte regulering tijdens het slapen is enorm belangrijk! Puckababy heeft daarvoor speciale Tencel sleepsuits, pyjama's en bodysuits ontworpen.

Over Tencel
Door de bijzondere eigenschappen van de 100% natuurlijke Tencel® is dit de veiligste onderkleding voor alle slaapzakken. Tencel® reguleert de warmte en absorbeert vocht. Tencel® werkt zowel verwarmend als verkoelend. Tencel® zit als een tweede huidje om je kindje. Zijdezacht en nooit te warm of te koud. Heerlijk voor je kindje, een zorg minder voor jou. Deze Tencel® onderkleding past zich aan de temperatuur van je kindje aan.

Een tip van ons
Twijfel je of je kindje te warm of te koud ligt? Voel aan het hoofdje en leg je hand achter bij het halsje. Wanneer het klam aan voelt, dan heeft je kindje het te warm. Neem dan een laagje beddengoed weg of kleed je kindje luchtiger. Zorg altijd voor voldoende ventilatie op het kamertje en kies voor veilige materialen.