088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Veilig betalen

Bij IKenIK.nl verloopt uw betaling via een beveiligde verbinding. Tijdens het bestelproces kunt u de onderstaande betaalmogelijkheden kiezen.

Veiligheid staat voorop
We zijn volwaardig lid van de Thuiswinkel Organisatie. Voor onze betaalafhandelingen werken we samen met de zeer hoog aangeschreven bedrijven Buckaroo en AfterPay. Wij stellen veiligheid namelijk boven alles. Door deze zeer hoge kwaliteitseisen neer te leggen bij onszelf en de partijen waar we mee samenwerken kunnen we u als klant een zeer hoog veiligheidsniveau bieden. Dat vinden wij normaal. Maar toch zijn we daar ook best een beetje trots op. 

 

iDeal - GRATIS
Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen voor mensen met een bankrekening bij een Nederlandse bank.

Overschrijving - GRATIS
Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling verzonden.

Achteraf Betalen - + € 0,95
AfterPay voert voor IKenIK.nl het achteraf betaalproces uit. U ontvangt na uw aankoop per e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay om uw bestelling te betalen. U kunt achteraf betalen tot € 900,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u afrekenen met een andere betaalmethode of u kunt contact met ons opnemen. 

PayPal - GRATIS
Bij IKenIK kunt u betalen met PayPal. Hiervoor kunt u met uw PayPal account de betaling voldoen.

Creditcard, Maestro GRATIS
Bij IKenIK kunt u betalen met Mastercard, Visa of Maestro. Voor een betaling per creditcard vult u de creditcardgegevens in na de order bevestigd te hebben. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden.

YourGift Card, VVV Card, Webshop Giftcard - GRATIS
Bij IKenIK kunt u ook (een deel van uw bestelling) betalen met een giftcard welke u bijvoorbeeld cadeau hebt gekregen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten. Wanneer uw kaarttegoed niet toereikend is voor de complete bestelling, dan kunt u eenvoudig het resterende bedrag met iDeal voldoen. Ons systeem verwijst u dan vanzelf door.