088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Hangloose

Hangloose

6 producten

Hangloose is een boxkleed en hangmat in één. Je baby ligt met een natuurlijke rechte lighouding. Hangloose wordt geadviseerd door kraamzorg.

Hangloose Baby | Hangende boxkleden van Hangloose bij IKenIK.nl

Hangloose is de verkorte naam van Hangloose Baby. Dit merk maakt een uniek product, namelijk een hangend boxkleed. Het hangende boxkleed zorgt voor ontspanning bij het kindje, maar maakt het ook makkelijk om het kindje uit de box te tillen. Dat is voor iedereen handig, maar helemaal wanneer je een zwakke rug hebt. Het hangende boxkleed is een boxkleed én een hangmat ineen.

Ontwikkeld door vaders en mag inmiddels niet meer ontbreken uit de box. Een stoer designer babykleed wat mooi in de huiskamer staat. Hangloose is te gebruiken als hangmat en als boxkleed. Hangloose bevorderd de vrije bewegingsontwikkeling en je baby ligt altijd met een natuurlijke rechte lighouding. Hangloose helpt bij kindjes met reflux, baby’s met voorkeurshouding en overstrek neigingen. De hangmat biedt een zacht nestje waar je baby heerlijk overdag in kan doorbrengen.

Materiaal Hangloose Boxkleed
Hangloose is gemaakt van zachte stoffen en bestaat uit verschillende lagen. De bovenkant waar je baby op ligt is gemaakt van een natuurlijk jersey katoen. De onderkant die gebruikt wordt om de hangmat op te spannen is gemaakt van een mooie water en vuil afstotende canvas. Hierdoor kan je het Hangloose Baby kleed ook perfect gebruiken buiten of op de grond. 

Eigen ervaring
Hangloose is een award winnend product. Inmiddels wordt Hangloose Baby in meerdere ziekenhuizen gebruikt. Het is aangetoond dat de hangmat ook bij huilbaby’s helpt en biedt ook voor te vroeg geboren kindjes een heerlijk plekje. Hangloose wordt door diversen kraamzorg instellingen geadviseerd. Mooie bijkomstigheid is dat je tijdens de eerste paar maanden niet hoeft te bukken om je baby op te pakken. De hangmat is aan de bovenkant van de box bevestigd. Hangloose is uniek en zeer aan te raden.

 

Hangloose Baby | ‘’Je leven beginnen in een hangmat’’

 
Hangloose is ontstaan uit een persoonlijke behoefte van een vader, "Ik zocht een geborgen plek voor mijn zoontje en kon niks vinden. Toen ben ik zelf aan de slag gegaan". 

Uiteindelijk werd de Hangloose een multifunctionele vierkante hangmat voor in de box. Inmiddels is Hangloose Baby 4 jaar op de markt en heeft diversen prijzen gewonnen. 

Hangloose is te gebruiken als boxkleed, speelkleed en hangmat voor in de box. Het is gemaakt van mooie zachte materialen en het design is rustig, maar modern.

"Het maakt me enorm trots om alle mooie recensies te lezen. Hangloose wordt inmiddels in twee ziekenhuizen gebruikt omdat met name de hangmat het gevoel van geborgenheid stimuleert. Daarnaast helpt Hangloose bij huilbaby’s en baby’s met reflux".