088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
be commerce thuiswinkel waarborg
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Hangloose

Hangloose

3 producten

Hangloose Baby | Hangende boxkleden van Hangloose bij IKenIK.nl

Hangloose is de verkorte naam van Hangloose Baby. Dit merk maakt een uniek product, namelijk een hangend boxkleed. Het hangende boxkleed zorgt voor ontspanning bij het kindje, maar maakt het ook makkelijk om het kindje uit de box te tillen. Dat is voor iedereen handig, maar helemaal wanneer je een zwakke rug hebt. Het hangende boxkleed is een boxkleed én een hangmat ineen.

Materiaal Hangloose Boxkleed
Een hangend boxkleed van Hangloose Baby bestaat uit verschillende materialen. Zo bestaat het bovenkleed uit katoen, de vulling is lekker dik en zacht en de onderkant is van stevig canvas gemaakt voor voldoende stevigheid. Ook verhoogt dit de veiligheid. 

Eigen ervaring
De hangloose is door vaders ontworpen. De uitvinding bleek een groot succes. Het hangende boxkleed is een ideale hangmat waar zowel baby’s als hun ouders enorm veel plezier van hebben.