088 - 86 59 399 ma-vr 09-17u
be commerce thuiswinkel waarborg
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Meer informatie over PlayMais 

                          

 

 

PlayMais® is een natuurlijk, veelzijdig knutselmateriaal voor kinderen dat 100% biologisch afbreekbaar is en daarom onschadelijk voor het milieu. Het is gemaakt van maïs, water en voedingskleurstoffen.

PlayMais® plakt aan elkaar met een klein beetje water

PlayMais® kan heel makkelijk met de vingers gevormd en hervormd worden

PlayMais® stimuleert de fijne motoriek

PlayMais® stimuleert creatief denken

PlayMais® helpt bij de creatieve ontwikkeling

PlayMais® ist pädagogisch wertvoll

PlayMais® is een natuurproduct en milieuvriendelijk

PlayMais® is makkelijk en leuk

In tegenstelling tot veel speelgoed, wordt PlayMais® ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De milieuduurzaamheid van PlayMais® is niet zo maar een theorie. Het vormt echt nieuwe normen voor verantwoord beheer van de beschikbare bronnen van onze planeet.

PlayMais® kan in bijna elke vorm geplakt, gevormd en hervormd worden die men wilt. Door het een beetje vochtig te maken, plakken de stukjes aan elkaar. Of op glas, papier en karton om op die manier mooie decoraties te maken op bijvoorbeeld schilderijen, ramen en zelfs bloempotten.

PlayMais® kan ook aan elkaar verbonden worden door cocktailprikkertjes en draad om bijvoorbeeld de wielassen van een auto te maken en andere rollende artikelen. Vanwege de eindeloze creatieve mogelijkheden zijn er geen grenzen aan het plezier dat men kan hebben tijdens het spelen met PlayMais®!

 

 

Voorbeelden van Playmais:

 

 

                                                                                        

Eerste stappen met PlayMais®

PlayMais® kan het allemaal. Je kan het vervormen, erin knijpen, knippen, rollen en scheuren, en nog veel meer: PlayMais® biedt eindeloos veel mogelijkheden! PlayMais® plakt aan elkaar en aan heel veel verschillende soorten ondergrond door het een beetje nat te maken met wat water - geen lijm nodig. PlayMais® stimuleert de individuele expressie van een kind en ontwikkelt sociale contacten binnen de groep. En het versterkt de vaardigheid om dingen af te maken. Vanwege deze kwaliteiten kan PlayMais® gebruikt worden als therapeutisch middel.