088 - 86 59 399 ma-za 09-17u
0
Bekijk uw winkelwagen
GRATIS verzending v.a. 50,00
Stapelkorting tot wel 12,5%
IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN!

Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere kortingen.

Vanaf € 75,- orderwaarde ontvangt u
5% korting over uw bestelling

Vanaf € 125,- orderwaarde ontvangt u
7,5% korting over uw bestelling

Vanaf € 250,- orderwaarde ontvangt u
12,5% korting over uw bestelling

Witlof for Kids

Witlof for kids

101 producten

WITLOF for kids is hét merk van dit moment. Nieuw op IKenIK.nl.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

WITLOF for kids

is hét merk van dit moment. Het is een mooi en modern merk én verkrijgbaar bij IKenIK.nl. Wij leveren Witlof for kids supersnel, goedkoop en netjes verpakt. 

Dit prachtige Nederlandse merk staat bekend om haar Tuck-Inn methode; ideaal voor de onrustige slapertjes. Tevens bevat dit merk tal van prachtige, moderne designs.

Witlof for kids maakt het ouderschap makkelijker maar ook sprankelender. Door goed te luisteren naar wat ouders en verzorgers belangrijk vinden voor hun kindje en voor zichzelf, kan Witlof voor kids dit in hun collectie meenemen. Een  collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos met elkaar te combineren zijn.

Voor de producten van Witlof for kids is uitsluitend gebruik gemaakt van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen; vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen. Hierdoor wordt de kwetsbare, gevoelige huid van kinderen beschermd tegen allergieën en irritaties.